Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor, Facebook

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Avdeling

AssisterMeg Administrasjon

​Ønsker du å bli med på laget ...

... og legge til rette for at flere mennesker får muligheten til å leve et mest mulig likestilt liv, med fokus på selvbestemmelse og livskvalitet. 

Vi er en gjeng engasjerte og flinke BPA-rådgivere og Prosjektledere som jobber tett på kunden og tjenestemottakeren. For at de skal kunne levere best mulig tjeneste til enhver tid har vi også støttefunksjoner innen bl.a. økonomi, IT og HR. 

Nedenfor kan du se og søke på våre ledige stillinger. 

Dersom du ikke finner riktig stilling for deg, akkurat nå, kan du likevel opprette kontakt med oss gjennom å "Connect'a". Da vil du få beskjed når vi har behov for flere engasjerte kollegaer i administrasjonen. 

Jobber du allerede i AssisterMeg AS?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@assistermeg.no